Dåligt bloggande

Ja som jag skrev igår märks det att det är fint väder, inte många som uppdaterat sina bloggar. Men det var ju helt underbart igår, dessvärre ser det inte så bra ut idag. Får verkligen hoppas att solen tittar fram sen.

Nu hade jag tänkt röjja lite här inne dammsuga och damma, plocka in tvätten och stryka lite. Sen hoppas jag att vädret är bättre för jag tänkte ut och rena lite ogräs.

Jaja, bara det inte regnar går det väl an.

Hej

Underbart

Idag har ju varit ett helt underbart väder och jag har hunnit med en heldel. I morse var jag hos frissan och både kilppte och färgade håret, så det tog nästan 2 timmar. Sedan  körde jag hem och käkade lite och stack å tränade en timme sen gav mig iväg igen för att köpa bensin till gräsklippare.

Så idag äntligen fick jag gräset klipp och kan ju säga att jag nog behövt en lie, jag har grävat upp två hängpilar jag hade i rabatten som jag gav till min granne.

Nu har jag varit inne hos grannen och vi har druckit lite rom och cola, och nu är just hemkommen efter en kvällspromenad.

Så idag har jag fått motion för en hel vecka.

Hoppas att detta fina vädret återkommer imorgon för då ska jag ut och förtsätta i trädgården,.
Det verkar inte var många som sitter vid datorn i detta fina vädret, och det är ju tur det. Man måste passa på att njuta så länge det vara.

Ha det bra

Fredags fräckis

Vad är det för skillnad på 'mod' och 'stake' ?
 
Mod är att komma hem efter en tur med polarna på krogen, bli anfallen med en kvast som tillhygge, och våga säga:
-Städar du än eller ska du ut och flyga en sväng?
 
Stake är att komma hem sent från krogen efter en kväll med polarna och lukta parfym, rapa öl, ha läppstift på kragen, daska frun i röven och säga :
- Jaha,så var det din tur då tjockis!

En väntan

Ja så var det då äntligen fredag, det är väl den dag alla människor längtar efter. Jag tycker denna veckan har gått fort som bara den, fast det har varit tidiga mornar och långa dagar på jobbet.

Hoppas att det fina vädret håller i sig, jag hade tänkt  grejja i trädgården idag när jag kommer hem, klippa gräset innan jag får slå det med lie.

Vad ska ni hitta på i helgen?

För min del blir det bara lugnt jag ska bara njuta av helgen och inte ha några direkt måsten och kraven, jag ska helt enkelt bara finnas till.

På lördag ska jag till frissan och skämma bort mig lite. Det är det enda som finns inplanerat.


Nu ska jag börja jobba

Hej

Grattis

Min goa granne fyller år idag. STORT Grattis till dig!

Jag har precis varit där inne och druckit likör. Usch den var stark, men attans så god.

Kanske inte så smart att dricks likör på en torsdag.

Usch nu bölar jag såg precis på insider när dom avlivade en häst, NEJ fy vad hemskt.

Olycka

Bloggen är hur seg som helst, jag har försökt logga in flera gånger men det har inte funkar, men nu så.
Jag har inget vettigt att förtälja annat än att jag är trött det har varit tidiga mornar och långa dagar. Men jag har lyckats jobba undan en del så jag kanske slipper jobba över i helgen.

Nu vill man ju helst var ute och njuta av det fina vädret.

Här i byn hände något otäckt igår någon valde att avsluta sitt liv och kastade sig framför tåget. Usch hur kan välja att avsluta sitt liv på det sättet. då måste man nog må rätt dåligt. Men jag kan ändå inte förstå att man intekan se någon ljusning alls. Men man kan nog inte sätta sig in i hur man tänker när man mår riktgit dålig.

Jag tänker på hon/han som valde detta, men jag tänker också på lokföraren stackar människa.

Usch vill imnte tänka mer på det, tycker det är så fruktansvärt.

Nu ska jag hoppa i duschen.

Hej 

Lite trist

Japp, jag är upp tidigt idag också.

Jag reggade ju mig på mer-trafik och fick rejält ökat med besökare. Men inte är det många som kommentera, sitter folk bara och surfar hemsidor för att få poäng för att själva få fler besökare?

Jag är inte så intresserad av hur måna besökare jag har utan vilka jag har istället. Jag tycker det är bättre då att man har få besökare men att de kommentera eller iallafall läser det man skriver.
Ja det är inget att haka upp sig på. Får se om jag avreggar mig på mer-trafik igen.

Annars bilr det som vanligt på jobbet, fullt ös. I kväll ska jag eventuellet på seans, jag har intebestämmt mig än (mina jobbarkompis har skrämt mig) Jag berättar utförligare om dett efter jobbet.


Ha det bra!
Hej

Holland

Förra året ungefär vid den här tiden var jag och Mamma i holland. Åh, vi hade så mysigt och det var en helt underbar resa men väldigt intensiv, vi fick se jätte mycket.

Vi var i en skofabrik, där dom gör dom holländska tofflorna samt i ostfabriken. Vi var och tittade på blomsterkarnivalen och på keukenhof vilket var helt underbara upplevelser. Den resan kan jag mycket väl tänka mig att göra igen. Vi hade en helt underbar guide, det var hon som gjorde att resan blev så underbar som den blev. Tack Annika.

Lägger in lite bilder både egna och några jag har hittat på google. Jag har intealla mina egna bilder på denna datorn.

image89

Jag hade tänkt att jag och Mamma skulle resa någonstans i år också, men jag vet inte var. Jag tycker det är jätte mysigt att åka med Mamma och vi har så trevlig. Det gäller ju att skapa minnen för livet. Jag vill inte ångra något sedan, jag tillräckligt med saker att ångra, som jag borde sagt och gjort och det ska inte hända fler gånger.

Är det någon som har tips på något trevligt ställe att åka till, vi är inte intresserade av sol och bad, jag vill se och uppleva saker när jag reser. Sola och bada kan jag göra hemma.

Så kom gärna med tips.

Tidig

Jag kom minsann upp tidigt idag också. Här är inte en kotte på jobbet, sitter ju st nu och väntar på att kaffet ska rinna ner.
Måste ha en kopp eller två för att komma igång. Idag blir det full rulle på jobbet igen, jag har en del pappersarbete kvar att göra sen blir det mätningar och kalibreringar för hela slanten.

Hoppas, hoppas att det blir lika härligt väder idag som det varit dom senaste dagarna.

Nu är kaffe klart

Hej

Rekord

Ja det har jag verkligen haft jag har 5 dubbalt mina besökare, det är lite kul faktiskt. Jag har ju inte haft så många besökare innan mellan 2-20 om dagen (mer 2 än 20 om man säger så).


Så jag tittade runt lite och loggade in mig på Mer-trafik och vips så har jag haft 50 besökare idag.
Inte för att jag är ute efter att ha allt för många besökare men det är ju kul om några läser min blogg iallfall.

Men det konstiga är att ingen har kommenterat (mer än ni som alltid är snälla och gör det)
Så ni som tittar in skriv gärna en rad, det är trevlig. Och dels blir ju jag nyfiken och besöker er.
Nu ska jag hoppa i säng, jag har så mycket att göra på jobbet så jag förösker börja så tidigt som möjligt, annars kanske man får offra helgen på jobbet och det vill jag inte.

Sov gott!!





image88

Buzzador

Jag fick ju ett paket i fredags och det var från buzzador. Denna gången fick jag tandkräm och munskölj som jag ska buzza med mina vänner. Det är faktiskt  kul att få hem lite gratis grejjor att testa. Jag har även fått choklad, flingor och 2 kilo kyckling mm. Som buzzador kan man få prova på allt, från tandkräm till att få provköra bilar.

Vill du vet mer om hur det går till att vara buzzador kan du läsa här:
http://www.buzzador.com/?refstr=ijafia

Är du intresserad att bli Buzzador värvar jag dig gärna
Fälj denna länken:http://www.buzzador.com/se/buzzador/register.php?refstr=ijafia 

Att vara buzzador kostar dig ingenting, det enda du behöver gära är att prata med släkt och vänner om proukten dela ut lite gratis prover samt fylla i en rapport som tar 5 min efter avslutat kampanj. Piece of cake!

Detta fick jag

image87

Så gå in och läs om Buzzador.

Nu ska jag hoppa isäng
Godnatt

Helgen slut

Ja det går fått helgen försvinner snabbt. Jag har bara tagit det lugnt hela helgen så nu känner jag mig utvilad, och redo för en stressig vecka på jobbet.

Just nu sitter jag och dricker lite kaffe och sedan ska jag köra en runda till mamma, egenteligen har jag inte tid jag hade behövt grejja lite här hemma. Men jag hinner väl senare idag.

Jag tänkte att jag och mamma skulle gå ut och gå en runda, här är det strålande solsken och helt underbart.
Man blir så mycket piggare när solen tittar fram.

Nu ska jag ge mig iväg.

Hej

Tänka sig

Ja helt otroligt, sju torsdagar denna vecka!!! Jag kom upp i tid idag och jag är först av alla på jobbet, helt otroligt.
Det ska bli skönt att komma hem tre idag istället för att vara här till halv fem-fem.

Wiiiiie, idag ska jag få ett paket, inget så där jätte speciellt men ändå paket är roligt att få. Jag kommer att skriva mer om detta när jag kommer hem idag.

I helgen ska jag bara ta det lugnt har varit enormt trött hela veckan, men måste komma igång med min träning igen. Tänkte jag skulle fixa klart min nya header, den är inte så jäkla snygg men bättre än den jag hade innan iallfall.

Nu är det dags att börja jobba.

Ha en bra dag!

Vill ha

Jag har tittat runt lite på HM:s hemsida och hittade en del jag skulle vilja ha.

Det ska jag absolut klicka hem

image84

Så jäkla snyggt hela outfiten, bilden är lånad från HM:s hemsida.

Jag hittade detta som jag också vill ha

image85          image86
Väskan MÅSTE jag ha, bara älskar den.

Nu ska jag hoppa i duschen, jag har legat i sängen sen jag kom hem idag, jag håller nog på att bli sjuk.
Problemet är bara att jag kan inte vara hemma, jag har så mycket att göra atta jag nog får jobba ett par lördagar också. Så det är väl att proppa i sig lite alvedon och och ge sig till jobbet imorgon.

Nu ska jag titta på top model.

Hej

Engla- Tände ett ljus

Tände ni ljus för Engla idag kl 21?

Jag fhar fått ett flertal uppmaningar om det både via sms och mail.

Jag och grannen tände flera ljus för henne och hennes familj.
Min tankar går till dom, och det går inte att beskriva i ord hur jag känner.

image83
Bild källa; Expressen

Bloggen fixad



Japp nu ser min blogg ut som vanligt igen, men det är ju knappast min förtjänst. Utan det är dom trevliga och proffsiga människorna bakom blogg.se. Tycker det var en förträflig service, och jag är mycket tacksam.

Så det var ju skönt att jag slapp nollställa hela bloggen. Jag hade fått någon skräp kod i något av mina inlägg, vad som menas med det har jag ingen aning om. <br /><br />I helgen har det varit fullt upp så jag har inte haft tid eller ork att ens sitta vid datorn. Det är ju lite annorlunda att ha någon att ta hänsyn till, jag är ju van att lulla runt här för mig själv.

Nu gar grannen och jag varit och gått en runda, det var rätt skönt men det hade varit lite roligare om solen hade tittat  fram.

Vi har pimplat kaffe så nu kan jag väl inte sova, jaja jag får ju skylla mig själv

Allt eller inget

Okej, nu får det bära eller brist. Nu ska jag börja om från början med min blogg, jag får ingen ordningen på den.

Det är ju lite läskigt, tänk om allt försvinner.
Menmen som ni vet har jag ju inget super viktigt på min blogg, men det har ju ändå blivit lite inlägg.

Så försvinner jag helt  från cybern så vet ni att allt gick åt helvete, hehe.

Håll tummarna.

Hej


Kreativum

Nu är vi hemma igen jag och A. Ja det är en stund sedan vi var och handlade också som vanligt beställde A tacos, så det har vi precis ätit. Jag blev så jäkla trött skulle lätt kunnat sova en timme eller två nu.

Det märks att man börjar bli gammal, ungarna får ju runt som skållade råttor och det fanns faktisk mycket att göra för vuxna också på kreativum. Så jag och syrran hade nog mins lika roligt som ungarna.

Några bilder blev inte tagan för jag glömde ladda batterina till kameran och mobilen fick man inte ha på där inne.

Nu ska jag sätta på lite kaffe och se om jag vaknar till

Hej

God morgon

Ja, jag har  suttit uppe ett tag, väntar på att A ska vakna så vi kan äta frukost för sen ska vi iväg.
Jag hade tänkt stuckit iväg och tränat nu på morgonen men jag har inte alls energi till det, så jag får göra det i kväll istället.

Jag sitter här och fundera på hur jag ska göra med min blogg, jag har inte vågat ge mig något drastiskt ännu. Men jag är tvungen för det är så irreterande när det är så här.

Man kanske ska maila till blogg.se först och höra vad som hänt. Jaja nu ska jag duka fram lite frukost.

Hej


Börja om från början *trallar*

Ja egenteligen trallar jag inte så värst mycket. Som ni kanske har märkt har det hänt något konstig på min sida, min navheader ligger allra längst ner på sidan hur den nu har hamnat där (jag har tjatat om det ett antal gånger) ingen tycks veta vad som hänt.

Jag var inne på desingadinblogg (som är en skitbra sida) och fick tips där men inget av det funkade. Så det är väl bara att bötja om fån början, gör inte så mycket för min blogg är ju inte så jäkla snygg ändå. Men man får ju hoppas att inte alla inlägg försvinner, det är ju inte så kul.

Om det nu mot förmodan någon vet vad som kan ha hänt snälla lägg en kommentar då, eller maila mig på [email protected]. Hej

Förberedelser

Nu är jag hemkommen från jobbet, ja för en stund sedan. Jag har dammsugat och dammat lite. Nu sitter jag och väntar på A som ska komma vid sextiden. Men först ska min styvfar komma han har problem med sin mobil nu, han har något råkat stänga av ljudet. Så han skulle köra inom nu så jag skulle hjälpa honom.

Jaja gamlingar och teknik är ingen bra kombination.

Nu ska jag bädda rent i sängen och sedan ska jag in i duschen.

Uppdaterar senare

Hej

Fredag

Ja det är min absoluta favoritdag på hela veckan. Fast iofs ska jag ju "jobba" hela helgen, om man nu kan kalla det för jobb. Jag har bestämmt med A  (mitt stödfamiljsbarn) att vi ska köra till karlshamn och gå på kreativum. Antagligen ska mina systerdöttrar också följa med så det blir jag och en hel hög med ungar. jag får väl ta med mig en bok eller något. Lite tråkigt att köra dit själv, men inte någon av mina systrar verka kunna vi får väl se imorgon hur det blir.

Just nu sitter jag på jobbet och väntar på att kaffet ska rinna ner så jag kan äta lite frukost är hungrig nu.
Det blev ingen vägning på vikväktarna igår heller, jag var hemma så sent från jobbet så det får bli nästa vecka, usch mår lite dåligt över det där. Men jag iallfall skärpt mig och hoppas att jag har gått ner några gram nästa vecka.
Nu kommer mina jobbarkompisar och vi ska äta lite frukost nu.

Höres


Aschberg- Bojkotta Ace Online

Jag sitter och tittat på Insider med Robert Aschberg det handlar om företaget Ace Online som lurar sina kunder.

Detta företaget tar på sig att göra hemsidor till företag, men när folk vill säga upp sina avtal går dom inte att nå.

Mer finns att läsa här

Så se upp för detta företag Ace Online

Nu ska jag krypa i säng.

Hej

Trött

Det har jag varit hela veckan. Det är så trist med det här vädret, regn och rusk. Jag vill ha vår nu eller rättare sagt sommar!!! Tänk vad mysigt och sitta ute och dricka kaffe och bara njuta. Det är livet det.

Jag behöver börja tänka på vad jag ska göra i min trädgård, jag hade ju en riktig röjjning här i höstas. Jag har en himla massa stubbar jag behöver ha bort, någon som har tips på att få bort dom på något smidigt och billigt sätt?
Just nu sitter jag i sängen och surfar och tittar på efterlyst samtidigt, egenteligen ska man inte titta på det, är så deprimerande.
Jag har precis varit och duchat, jag och grannen har varit och gått en lång runda och sedan har vi suttit inne hos henne och pimplat te, vi valde det ikväll istället så jag förhoppningsvis kan sova inatt.

Imogon tänkte jag försöka sluta tidigt, jag ska vara stödfamilj i helgen, så jag får köra och handla och fixa här hemma lite innan han kommer.

Tycker att blogg.se är himla segt idag, jag hade ett himla jobb att logga in och jag kan inte komme in på någon annan blogg.
Jaja, jag ska försöka igen

Hej

Sara!!!

Åh, jag har slarvat bort ditt lösenord till din blogg. Ser du detta så vill jag gärna ha det igen om jag får. Jag är ju så nyfiken på hur allt går för er.

Jag har råkat radera mailet jag fick av dig.

För mycket kaffe

Jaha, denna eftermiddag gick snabbt som sjutton.
Jag har haft fullt upp hela eftermiddagen. Grannen kom in till mig vid sextiden och drack kaffe, sen gick vi på en lång promenad. Det var skönt kände att jag behövde frisk luft, man är ju instängd på en fabrik hela dagarna.

När vi kom hem från promenaden så träffade vi på en vän som vi stog och snackade med utanför, och sedan gick vi en till grannen och drack ännu mer kaffe. Så nu är jag precis hemkommen, undra om jag kan sova nu efter allt pimplande. Jaja annars får jag väl surfa runt hela natten.

Gonatt



                                             
                  
image82

Öl- Är gott?

Cheferna från ölbolagen Carlsberg, Heineken, Norrlands Guld och
Budweiser var och spelade på en golfbana i Sverige.
När de spelat färdigt så satte de sig ner i restaurangen vid golfbanan
och beställde mat, sedan frågade servitören vad de skulle dricka till:
-Jag tar en Carlsberg, probably the best beer in the world, sa chefen för
Carlsberg.
Chefen för Heineken höll inte med, så han beställde just en Heineken
vilket han ansåg vara bäst.
-Jag tar en Budweiser, för om det är det bästa ölet i USA så är det
bäst här också, sa chefen för Budweiser.
-Jag tar en Cola, sa chefen för Norrlands Guld lugnt.
Alla de andra tittade på honom förvirrat och frågade honom varför han
inte drack Norrlands Guld till maten.
-Om inte ni ska dricka öl till maten så ska inte jag göra det
heller......



image80

Smygare

Jag har märkt (vet) att jag har en del smygare på min sida, folk som läser ibland iallafall och som inte skrivit en enda kommentar.

Så systrar som är här och smyger och tjuvläser på lillasysters blogg, ni kan väl skriva en rad ibland iallfall så jag vet ni varit här.

Det är ju det som är det roliga om någon kommenterar ens inlägg, då vet man ju att folk
har läst.

Så systrarna mina skriv en rad eller två.

image79

Måste erkänna

Ja, jag har ju inte varit särkilt duktig varken med viktväkteriet eller träningen på 2 veckor. Usch det känns inget vidare, jag blir så trött och gnällig när jag inte håller igång. Men nu är jag förhoppningsvis på rätt bana igen, jag är precis hemkommen från gymet och det känns bra.

Nu måste jag ta ny tag för jag har som mål att tappa 10 kilo innan semestern och jag 6 kg kvar till dess, klarar jag det?



image77image78


Hej

Tänder ett ljus


image74






♥ PAPPA ♥


Fotbolls tunering

Nu är jag hemma, ja det är någon timme sen.

Jag var så frösen när jag kom hem så jag var tvungen att krypa ner under täcket en stund
och så fixade jag lite mat.¨

Tjejerna var jätte duktiga, tyckte så synd om dom för de förlorade alla tre matcherna. Men dom kämpade på jättebra och man får tänka på att det var deras allra första matcher för säsongen.

Tjejerna som spelade är min systerdöttrar, F gjorde ett mål /det enda målet som blev för deras del) Och M var en riktigt kämpe som back hon skyddad målet bra.

Jag lägger inte in några bilder för jag frågade inte om det var ok, kanske det kommer sen.

Nu ska jag sätta på lite kaffe.

Älskad-Saknad

Saknar dig
PAPPA

1927-1991

image73

Älskade Pappa - Ej för känsliga

Imorgon är det min älskade pappas dödsdag, fy vad det är jobbigt. Jag saknar honom något fruktansvärt, kan inte ens tänka tanken att jag inte fått höra hans röst eller krama honom på 17 år. Ja det är inte klokt var tiden går. Konstigt att man kan sakna någon så intenivt efter så många år, men det är klart en pappa är en pappa och man han ju bara en.

Det blir jobbigt imorgon, som tur är har jag lovat syrran att följa med på fotboll så det avleder ju tankarna den tiden iallafall. Eftersom vi ska köra tidigt imorgon har jag varit och fixat på pappas grav. Det måste vara fint där ju. Såklart när jag skulle snitta blommorna så slant jag med kniven och skar mig i handen, så jag blödde ner allt på graven och fick springa och skölja av allt. Inte nog med jag blödde ner hela bilen när jag körde hem spå jag fick ut och städa den också.

Jag skar mig inte så djup så jag fattar inte hur det kunde blöda så. Nu ska jag hoppa i bingen så jag orkar upp imorgon.


image71




                                                                            

Gonatt

Lite bilder

Jag lovade Marica att lägga in lite bilder.

Bry er inte om allt stök runt omkring, jag håller på att städa.
 
Så håll till godo.
     
                               
Nu ska jag sticka och träna en runda. Så jag har en stegrapport att lämna idag.
Hej så länge
♥<

Hjälp

Är det någon som vet hur jag
ska fixa min blogg???

Jag hari ngen aning hur min sidobar har hamnat allra längst ner på sidan, det måste hänt när dom stökade runt och försökte uppdatera.

Så är det någon vänlig själ som kan förklara hur jag får den på rätt ställe.

HJÄLP

Konstigt

Är det verkligen bara min sida som har blivit helt konstig efter dom var och grejjade här på blogg.

Jag saknar min sido bar, den har bara försvunnit?

Har ni fått några problem?

Jag får nog maila och höra.

Nu ska jag börja arbeta, ha en bra dag alla!

Bra bemött idag också....

Jag andas ut!!!!

Det var ingen större läcka, vilken tur.

En jätte trevlig kille var här och mätta fukten och kollade. Det var ett litet läckage som vi fixade och det behövs inte göras något mer....fasiken vad skönt.  Jag såg alla min pengar som ska gå till nya fösnter fick vingar....


Ja fy vad GLAD jag blev.......

Nu ska jag köra och handla lite

Ha det bra

*Många svordomar*

Ja, det är just vad jag gör nu. Jag har nog fått en vattenläcka i mitt badrum. F*N,  F*N, F*N

Saken är den att tanten som som bodde här innan hade en vattenläcka 2001 som ett företag fixade. Jag ringde mitt försäkringsbolag som hänvisade mig att ringa denna firma först så dom fick komma ut och titta på det. Så nu sitter jag och väntar på denna kille, han skulle komma efter 4. Håll tummarna nu på att skadan inte är så stor och att försäkringsbolaget står för detta.

Inte nog med det mitta iallt detta blir jag skit hungrig och dka köra och fixa något att äta, då låser jag mig naturligtvis ute så jag fick köra in till stan 2,5 mil enkel resa och hämta min extra nyckel.

Oh, nu har jag huvudvärk ska ta mig lite  kaffe.

Vilken skitdag!

Hoppas era dagar har varit bättre.

Hej

I morgon.....

Ja imorgon blir det nog hett på jobbet. En av mina kollerger gick hem sjuk igår och en av dom gick hem sjuk idag. Vi är bara tre som jobbar ihop, ja också chefen då också förståss fast han jobbar ju inte så mycket *hehe*

Ja just det chefen skulle ha semester resten av veckan, så troligvis blir jag ensam på avdelningen resten av veckan lagom kul ju.
Det är alltid mest att göra i slutet på veckan av någon konstig anledning. Ja jag får ju försöka att hålla skeppet flytande så länge jag kan.

Det är ju inte så kul att va helt själv inte en enda kotte att tjabba med på två dagar, jag kommer att dö av uttråkning.

Just nu tittar jag på top model samtidigt som jag skriver här, fy fasiken vad skönt med bärbar/flyttbar dator.

Lite tråkig nu bara att man inte har några bilder alls i denna datorn, det blir ju trsta inlägg med bara massa text, fast iofs så kvittar det ju det är inte många som läser min blogg.

Nä nu loggar jag ut för idag, börjar bli trött.

Sov gott

Vad har hänt?

Ja, det undrar jag??

Min sido info har försvunnit, kan ni se den?

Jag ser den inte undrar var allt det har tagit vägen. Är det något man skulle göra nu när dom varit och grejjat med blogg.se som jag har missat?

Ikväll fick jag köra till mamma för hennes förstoringsprogram till datorn (zoom text) hade slutat att fungera. Jag hade laddat hem en gratis version 60 dagars men hon hade bara användt den en vecka, och nu stod det att tiden var ute.

Jag avinstallerde programmet, installerade igen, uppdaterade ja jag försökte med allt. 
Jag skickade ett mail till USA där programmet installerats ifrån och dom svarade på en gång. 
Något hade blivit fel så jag fick en förlängningskod direkt nu ikväll, det kallar jag service.

Jag har fått mycket possitiv service från företag denna veckan. Företaget jag köpte datorn av var också helt otroligt trevliga, dom ringde och talade om att datorn var skickad och att den skulle finnas mig till handa på torsdag eller fredag, men jag har ju som sagt den redan nu.

Såndant här gör ju en på bra humör.

Ha en trevlig kväll

Hej
♥ 

Snabba ryck

Ja det var det verkligen. Just nu sitter jag med min bärbara dator, snacka om snabb leverans jag beställde den i måndags och jag har den redan idag. Men den var inte riktigt som jag tänkt mig, den är ju inte precis bärbar snarare flyttbar. Men det blir väl så när man tar 17 tums skärm.

Men den duger ypperligt till mig. Nu ska man bara intallera och ladda hem allt man hade på den stationära. Nu ska jag käka sen måste jag köra hem till mammsen hon hade problem med datorn, så det blir inte mer pillande med min dator just nu.

Men lite senare ska jag fixa och dona, är ju kul när man fått en ny leksak. Ja jag kanske tar lite bilder på dstorn och lägger in sedan.

Ha det bra så länge

Titta vad jag har köpt

Jag har ju pratat om att köpa en bärbar dator och det gjorde jag igår. Så nu hoppas jag att jag får hem den på torsdag, jag har köpt den på nätet.

Min jobbar kompis blev så trött på mitt tjatande så han letade upp en dator som jag tyckte var bra för sitt pris.

Ungefär så här ser den ut (den jag köpt skiljer sig lite från bilden)




image65
TOSHIBA Qosmio

17-tums Toshiba TruBrite® WXGA+ TFT-skärm, 1440x900
- Intel® Centrino® Duo-mobilteknik med Intel® CoreTM Duo Processor T2300
- Äkta Windows® XP Media Center Edition
- hårddisk 80 GB, 5400rpm Serial ATA
- 1 024 (512 + 512) MB DDR2 RAM (533 MHz)
- DVD Super Multi-enhet (dubbla lager)
- Garanti 2år
Specifikation
teknik typ : Intel® Centrino® Duo-mobilteknik med Intel® CoreTM Duo-processor T2300, Intel® PRO/Wireless 3945ABG-nätverksanslutning och Intel® 945PM Express-kretsuppsättning
klockhastighet : 1.66 GHz
framsidesbuss : 667 MHz
Cache-minne på andra nivån : 2 MB Operativsystem Äkta Windows® XP Media Center Edition Systemminne standard : 1,024 (512 + 512) MB
maximala expansionsmöjligheter : 4,096 MB
teknik : DDR2-RAM (533 MHz) Hårddisk kapacitet : 80 GB
certifiering : S.M.A.R.T. DVD Super Multi-enhet (dubbla lager) kompatibilitet : CD-ROM, CD-R, CD-RW, DVD-ROM, DVD-R, DVD-R(DL), DVD-RW, DVD+R, DVD+R(DL), DVD+RW, DVD-RAM
maximal hastighet : Läsning: 24x CD-ROM, 8x DVD-ROM, skrivning: 24x CD-R, 4x CD-RW, 10x HS CD-RW, 16x US CD-RW, 8x DVD-R, 2x DVD-R (Double Layer), 4x DVD-RW, 8x DVD+R, 2.4x DVD+R (dubbla lager), 4x DVD+RW, 5x DVD-RAM
typ : DVD Super Multi-enhet (dubbla lager) Skärm storlek : 17 "
typ : Toshiba TruBrite® WXGA+ TFT-skärm
intern upplösning : 1,440 x 900 Grafikkort tillverkare : NVIDIA®
typ : NVIDIA® GeForceTM Go 7600
minne : 128 MB
minnestyp : DDR3 Video RAM
ansluten buss : 16x PCI Express Interna videolägen upplösning : 1 440 x 900
maximalt antal färger : 16.7 en miljon Maximalt antal externa videolägen Maximal upplösning : 2 048 x 1 536
Maximalt antal färger : 16.7 en miljon
Maximal uppdateringshastighet : 100 Hz
Ej sammanflätad (non-interlaced) upplösning med maximal uppdateringshastighet : 1 600 x 1 200 TV-tuner tillverkare : Toshiba
typ : digital (DVB-T) och analog hybrid-TV-tuner Gränssnitt 1 x hörlurar
1 x Likspänning in
1 x extern bildskärm
1 x RJ-11
1 x RJ-45
1 x i.LINK® (IEEE 1394)
1 x extern mikrofon
4 x USB 2.0
1 x Bildskärm-in (sammansatt video och V+H ljud)
1 x TV-antenn
1 x S-Video-in
1 x TV-ut (S-video, komponent-ut)
1 x SP/DIF (optisk) delas med hörlursuttaget
1 x TV-ut SCART (D-kontakt)
1 x Plats för 6-in-1 medieöverbryggning (hanterar SDTM-kort, Memory Stick®, Memory Stick ProTM, MultiMedia CardTM, xD-Picture CardTM, SDTM IO) Expansion 2 x minnesplatser (1 att konfigurera)
1 x PC-kortplats för ett typ II-kort
1 x ExpressCard-kortplats Trådlös kommunikation Överensstämmelse : Wi-FiTM
Nätverkssupport : 802.11a/b/g
Trådlös teknik : Trådlöst LAN (802.11a/b/g) Kabelansluten kommunikation topologi : Gigabit Ethernet LAN
hastighet : 10BASE-T/100BASE-TX/1000BASE-T
topologi : internationellt V.92-modem
hastighet : 56 kbps för data och 14,4 kbps fax Ljudsystem ljudformat som stöds : 24-bitars stereo
ljudstandarder som stöds : Stöd för MIDI
högtalare : inbyggda Harman Kardon®-stereohögtalare
tillverkare : Toshibas ljudsystem med basförstärkning och 1-bitars digital förstärkare och Dolby® Home TheaterTM
Tangentbord tangenter : 86
Windows-tangenter : 2
Snabbtangenter : ja
Pekdon typ : Touch Pad Batteri teknik : litiumjon
maximal livslängd : högst 03:18:00 timmar Nätadapter inspänning : nätadapter (100/240 V) med automatisk spänningsväljare för global användning Fysiska mått B x D x H : 406 x (285 + 10) x 45,5 (fram) / 53,5 (bak) mm
vikt : 4.8 kg Garanti Två års internationell garanti Medföljande maskinvara Fjärrkontroll för Microsoft® Windows® Media Center Edition och QosmioPlayer
Modemkabel
Bildskärm-in-kabel
Nätkabel
Antennkabel
D-kontakt till SCART-kabel
Infraröd fjärrsensor
Nätadapter Medföljande programvara Norton Internet SecurityTM 2006 (uppdateringar via Internet ingår utan kostnad i 90 dagar)
Microsoft Works® 8.5
Windows Movie Maker 2
InterVideo® WinDVD Creator (2Platinum)
Microsoft® Office OneNote ¿ 2003
ConfigFree¿
WinDVD¿
Online-version av användarhandbok
Toshiba Utilities och drivrutiner
Sonic¿ Record Now! Säkerhetsfunktioner huvudbatteripaket (via skjutlås)
systemlösenord
växel för trådlöst LAN
användarens lösenord
administratörslösenord
Primär hårddisk (med skruv)
tangentbordslås
primärminne (med skruv)
uttag för Kensington-kabellås Specialfunktioner AV-knappar (QosmioPlayer TV-knapp, QosmioPlayer CD/DVD-knapp, Spela upp/paus, Stopp, Bakåt, Framåt, Spela in, Ljusstyrka upp, Ljusstyrka ner, Dolby, TV-utgång)
RAID 0- och RAID 1-stöd för säkerhetskopiering av data och realtidsspegling av hårddiskar
QosmioPlayer för direktstartad underhållning
QosmioEngine för avancerad video Certifiering Tillverkaren garanterar att produkten följer gällande direktiv och regleringar för CE-märkning. Toshiba Europe GmbH, Hammfelddam 8, 41460 Neuss, Tyskland ansvarar för CE-märkningen.
CE-märkning
DIN GOST
R&TTE
CB-rapport
SASO

Vad tror ni, kan det vara något att ha?Jag tror den duger till mig, betala räkningar och blogga lite.

Nu ska jag in till grannen och dricka lite kaffe.

Hej

Äntligen.....

Det var på tiden att bloggen funkar nu igen. Men vad jag förstod så gick inte uppdateringen så bra, eller är det ett april skämt?

Jaha, har någon blivit lurad idag då?

Vi allihop på jobbet blev det via radion. Var det någon som lyssnade på Rix morgon Zoo och blev lika lurade somoss?

Det var ju det här med att man kunde skicka ett sms och betala en avgift och så kunde man lyssna av samtal. Vi hade en het disskustion på jobbet, men så kom vi på att det var första april, haha. Men lite lurade för en stund blev vi allt.

Oh, jag köpt något som jag hoppas kommer i morgon eller på torsdag.....

Info kommer strax

Hej så länge