Tro det eller ej

Men idag var jag faktiskt i tid. Klockan 06.45 pip stämplade jag in. Iofs hade jag ju siktat på 06.30 men när jag kom upp imorse så hade pannan stannat, lagom kul. Så jag fick ner och grejja med den.

Så hoppas att den startade ordentligt nu annars är det svinkallt när jag kommer hem.

Nä nu får jag väl börja arbeta.

Ha en bra dag!

Social

Ja det har jag faktiskt varit i dag.

Jag körde ut till min mamma idag för att installera hennes förstoringprogramm till datorn, så hon kan se när hon ska ut och surfa på nätet.

Som jag nämnt innan så har hon ju varit på datorkurs i två omgångar, dels för att lära sig tangentbordet för att hon ser så illa och för att hon ska kunna fortsätta skiva även om synen blir sämre. Man kan ju undra varför hon vill det just nu, hon har aldrig varit intresserad av datorer eller skriva innan. Men så länge hon håller sig sysselsatt så är det ju bra.

Det roliga är att mammas sambo tyckte att dom behövde bredband nu, eftersom mamma är ute så mycket på nätet. Han menade också att nu när hon lärt sig måste hon ju hålla det vid liv. Jaja jag lovade iallfall att kolla upp något billigt bredband till dom, dom får ju bestämma själva om dom tycker det lönar sig.

Jag körde hem vid halv åtta tiden och var trött och tänkte lagt mig på soffan och slötittat lite på tv, men tji fick jag.
Min kopmpis ( ja, jag har faktiskt en sådan, haha) ringde och ville att jag skulle komma bort på en kopp kaffe.

Så det var ju bara att klä på sig och köra bort en sväng, det är ju alltid trevligt att bara sitta och prata strunt en stund.
Men nu är jag trött och har lite smått huvudvärk så jag ska faktiskt gå och lägga mig nu. Tänkte försöka att börja tidigt imorgon så man kommer hem i vettig tid när det är fredag och allt

Godnatt!


image64

Var??

Nu sitter jag och väntar på att få värma min mat, grabbarna hann ju före. Jag är så hungrig idag och jag har jätte god mat med mig Kyckling mango chutney *mumma*, det är väl därför det suger lite extra i magen.

Nu hör jag att micron plingar och det är min tur att värma maten.




 

Lite bilder från en av mina arbetsplatser.

Kan ni gissa var jag jobbar?
Kan ju finnas något avslöjande på bilderna, tittade inte så noga.

Nu ska jag äta

Hej

Sovmorgon

Det tog jag mig idag, fast jag inte skulle.

Jag var inte på jobbet förren 07.40, så jag måste alltså jobba till 16.10 idag.
Men så är det när man inte kan slita sig från kudden.

Idag har det varit dramatiskt på jobbet, vi fattades en hel del filer i datorn upptäckte jag, men som tur var visade det sig att någon (viken kan man ju undra) som hade flyttat runt på våra mappar och filer. Jag fick rejäl skrämsel hicka det finns många års hårt arbete ner sparat.

Usch vill inte ens tänka på om det hade försvunnit helt, det finns ju som tur är backup på allt.

Nä nu ska jag gå och käka frukost.

Hej så länge.

Fuskat

Ja, det har jag gjort i påsk, ätit en del som jag inte får, ajjabajja!!!! Dessutom har jag varit på kalas också.
Jag kan ju inte säga att jag frossat men misskött mig tillräckligt för att hoppa över viktväktarna imorgon.

Det är ju inte speciellet kul att beta 120 spänn när man vet att man inte gått ner ett gram. Men jag har tagit mig i kragen och börjat skriva ner allt jag stoppar i gapet.

Tränat har jag också gjort idag 40 min på crosstrainern och 20 min på gångbandet det gick faktiskt bra, med tanke på att jag inte tränat på en vecka. Man märker snabbt när man missköter det, kondition är ju en färskvara.

Nä nu ska jag hoppa i duschen.

Hej
♥<

Rent hus

Det sitter jag och tittat på nu, och blir rent förskräckt!

Hur kan folk leva i sådan skit rent utsagt???
Jag kan väl inte skryta med att jag har kliniskt rent, men jag har iallafall en hel säng och min kläder i byrålådorna.
Ja, jisses visserligen har jag inga barn men om man har det, ju viktigare är det ju att varje sak har sin plats.

Jag har sett andra avsnitt som var mycket värre. Usch och tvi är svenska folket sådana snukshummrar???

Bara man tänker på hur alla baciller frodas vill man ju börja skura.

Örk!!!

Nu ska jag gå och städa :-)


Påsk

Ja, påsken blev väl så där för min del. Vi var ju hos mamma och hennes sambo och åt påskmat.

Jag åkte dit vid middagstid, jag var inom eko innan och köpte presentkort till styvfar för han fyller år den 26, men vi firade honom igår. Sen städade jag undan lite hos mamma och hjälpte till att duka fram. Sen kom mina syskon med sina respektive och alla barnen.

Vi åt och sedan var jag och syrran ute och gömde påskäggen, dom måste ju bli sysselsatt med något alla barnen.
Och dom tycker det är rätt roligt att få leta efter sina ägg. När vi var ute och skulle gömma äggen, hittade vi ett påskägg från förra året!!!! Vi funderade på vilket barn som inte fick sitt ägg förra året ???? men antagligen hade mamma köpt ett för mycket som blev kvar. Måste ha varit så.

Ja iallafall så fick jag ett mildare migränanfall, jag kände redan på förmiddagen att det var något på gång, men jag hade inget hemma för att föhindra det, så det var bara att åka hem och slänga sig i sängen. Så det blev inte en enda bild tagen igår, lite trist.

Men idag mår jag iallafall bättre.

Ha det bra idag!

Glad påsk

image61


 



                                                

Mary kay klass

Ja jag skrev ju att jag skulle lägga in bilder igår och visa hur fina vi blev, men jag blev upptagen med annat.

Men här kommer iallefall en bild på mig och min systerdotter Fanny. Min syster Lotta var också med men hon ville inte att jag la ut hennes bild, så då gör jag inte det.




            

Jag ser inte klok ut på denna bilden, jag tog den själv men det bjuder jag på. Men kolla in min systerdotter hon är en riktig 10 poängare. Hon har jätte långa ögonfransar och då menar jag jätte långa, hon har otroligt fin mun också. Ja hela hon är skit snygg helt enkelt.

Om någon är intresserad av dessa proukter och vill läsa lite mer eller tillochmed inhandla något kan ni gå in på min hudvårdskonsults hemsida klicka här

Fint hos pappa

Så nu kan jag pusta ut, nu har jag gjort fint hos pappa så nu behöver jag inte må dåligt över det.

Det blev så fint så med påskliljor, penseer och lite påskris.

Jag satte lite dekorationer med en tupp och ett påsk ägg. Men jag var blöt in på bara kroppen när jag kom hem det blåste regnade och snöade samtidigt. Men jag gör allt för pappsens skull.

Ja, ang vädret så är det ju en jäkla tur att det inte blev någon snö, än har det iallafall inte kunnat lägga sig för det regnar ju samtidigt. Men man kanske inte kan vara säker än.

Ja nu ska jag ladda ner lite bilder från smink klassen, så jag lägger väl upp dom här sen så ni får se hur fina vi blev.

Hej så länge!

Ledig

Åh, va gott nu är man ledig i 4 dagar. 

Tur är det för jag är så trött, igår var det så stressigt. Det var mycket på jobbet som skulle fixas innan vi gick hem, sen direkt efter jobbet skulle jag klippa mig och sedan direkt till viktväktarna efter det. Jag vägde mig inte förra veckan så jag hade gått ner 1,9 kg så jag blev nöjd. Så nu har jag gått ner 4,1 kg. Så jag fick ju en GULDSJÄRNA det är så himla roligt när man får dom.


Nu sitter jag ovh väntar på att affären ska öppna, jag måste köra till kyrkogården och påsk pynta till pappa. Syrran sa igår att det var så fint på alla gravar utan hos pappa, jag skulle fixat där igåt men det hannj ag inte, Och tydligen ligger ansvaret helt på mig, det är aldrig någon annan som skulle få för sig att fixa där, det är ju faktiskt deras pappa också. Menmen jag gör det så gärna för pappas skull det måste se bra ut annars mår jag dåligt. Det är det enda man kan gör för honom nu ju. Jag saknar honom så min lilla pappa!

Nä nu öpnnar snart affären.

Ha en bra dag!


Nya dator

Jag har fått en ny dator!!! Fast på jobbet.

Jag hade en bärbar innan också fast en gammal begagnad och den har råkat hamna i golvet ett par gånger *hehe*

Jag har ett stort behov av en bärbar efterom min höjmätare jobbar direkt till excel, så vi började undesöka saken på jobbet. Vi hade först tänkt köpa en dator utan att blanda in vår IT-avdelning men det visade sig vara svårt för vi visste inte vad som behövdes för att driva programmet till min höjdmätare.

Så IT-avdelningen köpte in en och var och installerade den för någon vecka sedan, då visade det sig att det inte fanns något office paket.

Jag sa att då kan vi kastade den i ån för då har jag ingen nytta av den alls, så vi fick ju köpa ett office paket.
Så datorn vi hade tänkt skulle kosta 4-5000 slutade på 13000 spänn.
Nu kan jag jobba på den överallt för jag hade ju turen att det satt en sändare utan för vår byggnad så jag kan köra trådlöst, hur skönt som helst. Innan fick jag använda ett USB minne och dom är ju inte så tillförlitliga.

Så chefen sa att det blev ingen lön för mig denna månaden, usch det blir knalt, haha.

Nu ska jag krypa till sängs
Gonatt





ajajaj

Fy fasiken vilken träningvärk jag har. Jag bar pellets i fredags, jag hade köpt hem 2 pallar.

I vanliga fall brukar min styvfar hjälpa mig, han har byggt en slisk att kana säckarna på så han brukar stå uppe och kasa ner dom och jag staplar dom i källaren.
Men jag tänkte när det bara var två pallar så tar jag det själv. Men igår och idag känns det i benen Jag går som om jag var 95 år.. Kanske inte så konstigt med tanke på att man sprang upp och ner i trappen 240 gånger och 120 av dom med 16 kg på axlen. Men man får ju se det som ett bra gympass.

Igår var jag ju och hälsade på min mamma i örkelljunga hon går där på datorkurs genom dom synskadades riksförbund. Inte för jag vet om kommer att nyttja sin kunskaper sen, men det håller ju henne sysselsatt för tillfället iallfall. Hon har både lärt sig att maila och söka på internet helt självklara saker för en annan, men när man är 67 så är det ju nymodigheter.

Tycker det är rätt kul att hon vill lära sig nya saker, jag får väl forsätta träna henne när hon kommer hem.
Det roliga i det hela är att min styvfar tycker att dom måste skaffa bredband nu när hon lärt sig lite om internet, haha. Ja dom får ju göra som dom vill, men dom kommer ju aldrig att utnytja det.

Mamma är ju för rolig hon frågade mig om man måste vara på nätet när man mailar, haha.
Och min styvfar var ännu värre när dom köpte datorn han trodde att allt fanns i datorn som om det var ett jätte stort bibliotek, och att det inte kostade några pengar att söka information.

Ja det är inte lätt när man är gammal.

                               

Här är lite bilder från datorkursen.

Melodifestivalen

Åh, vad besviken jag blev!

Vad tyckte ni, vann rätt låt?

Jag tyckte ju Sanna Nielsens låt var klart bäst!

Jag gillar inte Charlotte, och tyckte inte hennes låt var bra heller.

Rongedal hade hellre fått vinna då.

Ja nu ska jag hoppa isängen ska upp tidigt imorgon för att bege mig till Örkelljuna.

Gonatt !


Jag skrattar i hjäl mig -Sasha ska tatta sig

Min systerdotter Fanny visade ming detta häromdagen. Jag har kollade på detta klipp och jag bara tjöt av skratt.


Är bara tvungen att dela med mig.

Detta gör jag nu

Detta är var jag gör nu, eller för en stund sen iallfall, just nu stitter jag ju faktiskt vid datorn.

image51

Ligger i sängen och glor på tv.

Till något retligt, jag var nere innan idag och satte på en maskin tvätt och nu när jag gick ner så hade maskinen inte startat *GRR*

Så nu får jag sitta uppe en timme till, så jag kan hänga upp den annars har jag inga kläder imorgon....lagom kul.

Och jag är så förbannat trött också, visst är det synd om mig?
Vad gör ni just nu?


Hjälp

Igår var min systerdotter Fanny här och hjälpte mig med lite saker och hon visade min något skit roligt på YouTube. Jag har sett att andra har haft sådana klipp på sin sida, men jag kan inte det blir bara massa siffror och bokstäver.

Hur gör ni?  

HJÄLP

Inget vettigare att skriva

Denna lista har jag "snott" från Sara med hennes tillåtelse.

SAKER SOM DU ÄR JUST NU:

[] kär
[x] glad
[x] trött
[ ] vild
[x] lugn
[ ] nervös
[] uttråkad
[ ] irriterad
[ ] ledsen
[ ] besviken
[ ] arg
[ ] sjuk
[ ] stressad
[x] förvirrad
[ ] sårad
[ ] olyckligt kär

RANDOM STUFF:

Någon/några som förstår dig: Mina systrar för det mesta
Någon som du längtar efter: Pappa, Love, Gizzmo
Någon som du hatar:  Nej, hatar faktiskt ingen alls
Vem kramade du senast: Mamma
Vem kysste du senast: Martin
Vem ringde dej senast: Syster Lotta
Vem ringde du senast: Styvfar
Har du några kärleksproblem: Nej
Har du ätit något idag: Jajamen, Kyckling och pasta med rivna morötter!
Har du gråtit idag: Nepp
Har du skrattat idag?: Jadå, många gånger

JAG:

Är singel: Nja
Saknar någon just nu: Ja
Är rädd för att bli övergiven: Nej
Svär ofta: Ja, men inte lika mycket som jag gjorde innan
Sjunger i duschen: Jadå, för full hals, grannarna brukar tro det är brandlarmet som går
Morgonperson: NEJ
Är kär i kärleken: Ja, får man väl skriva här
Skrattar åt mina egna skämt: JA , brukar tycka jag är himla rolig.
Vill ha barn: Vet faktiskt inte

HAR DU:

Glasögon/linser: Japp både ock
Piercingar: Ja, två stycken
Syskon: Annica, Tomas, Camilla och Lotta
Pojk/flickvän: Njee en loverboy
Jobb: Mättekniker
Rymt hemifrån någon gång: Inte vad jag kan minnas
Färgat håret: Oja, massor av gånger
Bra självförtroende: Ja
Sagt "jag älskar dig" till någon: Ja
Varit kär: Ja
Dumpat någon: Ja
Brutit ett ben någon gång: Nepp
Ljugit om var jag är för mina föräldrar: Oja, vem har INTE gjort det
Varit på en blind date: Japp, en väldigt misslyckad därför kommer det ALDRIG att hända igen
Somnat gråtande: Ja

BRUKAR DU:

Titta dej själv i spegeln: Ja, man är väl så illa tvungen
Drömma mardrömmar: Ja, ibland
Klä dig i svart: Ja
Hata folk: Nej
Lita på folk: Ja, för det mesta, och det är inte bra

SISTA PERSONEN SOM:

sov i din säng: Vågar jag inte skriva här
Du delade en dricka med: Delar inte dricka. 
Skrek på dig: Hmm, det var nog Nisse, kanske
Du fick sms från: Fanny
Du snackade med på msn: Lotta

Shopping

Idag har jag varit med min lilla mamma och shoppat kläder. Jag köpte ingenting själv för jag hade tänkt går ner några kilo innan jag köper nya kläder.

Men mammsen hon shoppade loss, hon köpte tre par byxor och en jättefin top som jag valde ut till henne.
Hon är ju också rätt kraftig , men det fanns jätte mycket fina kläder i lite större storlekar så hon kunde köpt mycket mer.

När vi hade shoppat så fick jag köra hem henne, och som vanligt när man kommer dit är det alltid något som behöver fixas.

Så jag körde igång och städade där eftersom mamma ska åka iväg på kurs i två veckor på måndag så tyckte jag inte hon skulle behöva stressa med städandet.

Sen när jag kom hem hade jag ju ingen lust att städa här *suckar* så det måste jag göra imorgon.

Nä nu ska jag titta på spårlöst försvunnen.

Go Kväll

Jag är en tråkmåns- Jag vet!

Fy, vad jag är tråkig jag har inte uppdaterat här på länge. Denna veckan har det varit fullt upp och jag har varit så trött.

Jag var ju på viktväktarna igår för min andra vägning och jag blev grymt besviken jag hade bar gått ner 0,1 kg och jag har varit super noga med att räkna points och jag har tränat som galning. Jaja det är inget att gräva ner sig för det är bara att fortsätta kämpa.

Jag kanske får ät lite mer konsulenten sa att jag nog åt för lite men tanke på att jag tränar rätt mycket. Men det känns så onödigt att äta när man inte är hungrig, det gåt emot mina principer.

Är det fler än jag som har problem här på blogg? Ibland kan jag inte logga in eller så kan jag inte skriva några kommentarer.

Det retligaste av allt är det som händ nu, jag skriver ett super långt inlägg och när jag ska posta det så försvinner allt och hur jag än gör kan jag inte få tillbaks inlägget. Det är precis som jag blir utloggad, eller är det min uppkoppling som strular?

Idag blev det en bra steg dag rekord faktiskt 14844 steg, jag har sprungit mycket på jobbet idag.

Ha en underbar fredagskväll!

Stressigt värre

Ja det har det varit hela helgen, i lördags lyckades jag ju med bedriften att låsa mig ute. Inget roligt kan jag ju säga, helst inte när dina extra nycklar försvinner spårlöst hos folk.

Jaja, efter mycket om och men fick jag tag i min mamma som bor i vanneberga, till saken är att jag körde ut där först men dom var ju inte hemma just då. Nu har jag iallafall bestämmt mig för att byta lås!!!

I lördagskväll överraskade jag och min syrra min andra syrra (lite rörigt där) hon fyllde 40 för ett halvår sedan och vi hade inte gratulerat henne. Så det gjorde vi i lördags, kommer en liten berättelse om det sen.

Ha en bra Måndag!!!


RSS 2.0